måndag 27 mars 2017

Det hjärntvättade Sverige


Vid åtskilliga tillfällen har Skeppsgossen påtalat den hjärntvätt som generation efter generation svenskar har utsatts för ända sedan förskolan infördes. Den gäller på de flesta områden men har under de senaste decennierna i hög grad koncentrerats till den påstådda globala uppvärmningen (eller klimatförändringarna som den döptes om till). Okunniga lärare i grundskolan och vid högskolorna har fortsatt att sprida de lögner som Al Gore, IPCC, Greenpeace, WWF och andra organisationer tutat i oss.  
Ingenstans i media eller vid läroanstalterna har man t.ex. avslöjat vad pratet om klimatförändringarna egentligen bottnar i. Christina Figueres, tidigare topptjänsteman i FN, erkände vid ett tillfälle att diskussionerna egentligen inte handlade om klimatet utan om att omfördela resurser och krossa kapitalet. Målet var bildandet av en socialistisk världsregering kontrollerad av FN.
Detsamma säger den kommunistiske påvens rådgivare Naomi Klein: ”Den globala uppvärmningen handlar endast om anti-kapitalism och har ingenting med vetenskap att göra”.
Ottmar Edenhofer, som varit huvudansvarig för IPCC’s fjärde rapport 2007, sade så här i ett tal 2010: ”Man får inte inbilla sig att internationell klimatpolitik är detsamma som miljöpolitik. Klimatpolitiken handlar om hur vi ska kunna omfördela världens välstånd.”
Gina McCarthy, chef för det amerikanska naturvårdsverket EPA, erkände vid en utfrågning att EPA:s “Clean Power Plan” inte skulle ha någon mätbar betydelse för att stoppa den globala uppvärmningen. ”Vi ser den som ett enormt redskap för att visa ledarskap och som ett medel att få gehör runtom i landet för vad vi lyckades åstadkomma i Paris.”
Före detta senatorn och klimatsändebudet i Clinton-administrationen Timothy Wirth har också sagt att demokraterna inte får ge upp frågan om den globala uppvärmningen. ”Även om teorin bakom den är fel så måste vi göra det rätta”, lyder ett av hans smått kryptiska uttalanden.
En av de varmaste förespråkarna (ursäkta vitsen!) var den numera avlidne dr Stephen Schneider. Han menade att klimatforskarna måste lägga fram skrämmande scenarier, komma med förenklade och dramatiska påståenden och bortse från eventuella tveksamheter – allt för att få maximal uppmärksamhet i media.
Maurice Newman, ordförande i Australiens handelskommission, är en av dem som påtalat att FN använt falska modeller med överdrivna temperatursiffror för att ta död på den demokratiska processen och införa ett auktoritärt styre. I ett debattinlägg i en australisk dagstidning skrev han: “Den globala uppvärmningen är hjälpmedlet. Det handlar om en ny världsordning under FN:s kontroll … Den är emot kapitalism och frihet och har gjort miljökatastrofismen till ett allmänt begrepp för att uppnå det utstakade  målet”.

Idag har människor gång på gång fått sig itutade av icke-forskare och charlataner som Barack Obama, Al Gore, John Kerry – och inte minst vår egen undergångsprofessor Johan Rockström – att myten om den globala uppvärmningen är grundad på vetenskap. Därför känns det hoppfullt att USA nu fått en president som vågar avslöja detta bedrägeri. Vi får hoppas att han orkar fortsätta och att hans dotter Ivanka som ju tillhör alarmisterna inte får för stort inflytande på hans politik inom det här området. Godkännandet av Keystone Pipeline och bantningen av EPA är viktiga markeringar som tyder på att klimathysterin sett sina bästa dagar.  
Det är många som tjänar grova pengar på klimathysterin.
Kan Donald Trump få stopp på "The Gravy Train"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar