onsdag 1 februari 2017

Ofta upprepade lögner är inga sanningar

Skeppsgossen fick sig ett gott skratt när han läste nedanstående uppgörelse med de grönas propagandacentral. Den skyr som känt inte några medel för att föra fram sina pk-lögner och drar sig inte heller för att förfalska bilder. Min källa jämförde metoden med den som Pavlov utnyttjade i sina berömda hundexperiment – när de gröna får se bilder som dessa dreglar de rent automatiskt.


Vattenånga rödtonas med Photoshop. Som alla vet kondenserar vatten snabbt under kalla dagar och de här “molnen” har inget med luftföroreningar att göra.


Glaciärer som kalvar. Glaciärer är floder av is. Varje år faller 500 miljarder ton snö på Grönland och allt måste ner i havet för att upprätthålla jämvikten. Det har alltså inget med någon global uppvärmning att göra.


Snö smälter på sommaren, det vet de flesta som har ögon att se med. Därför bildas det floder på Grönland under sommaren precis som på andra platser med mycket snö.


Glada och friska isbjörnar åker gärna på isflak under sommaren. Som bekant smälter isen på sommaren och lägger sig på nytt under vintern. Inget konstigt med det.



Vi ser dessa och liknande bilder varenda dag i media. De personer som publicerar dem är kriminella och inga journalister. Deras avsikt är att lura allmänheten.”


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar