lördag 11 november 2017

Konspirationsteoretisk rappakalja

Illuminati sammanträder
I den förra och inledande delen av Skeppsgossens serie om konspirationsteorier behandlades Frimurarna som påstås vara delaktiga i arbetet på en ny världsordning. De är en sorts lakejer till familjen Rothschild, vilken redan för flera hundra år sedan började smida djävulska planer att ta över hela världen. Bara detta måste väl betraktas som i högsta grad förutseende och profetiskt, med tanke på att den dåvarande världen inte uppvisade några större likheter med dagens vare sig demografiskt eller politiskt. Kanske förlitade de sig på Nostradamus förutsägelser?

Vilka är då dessa Maktens Herrar?

På nätet definieras Illuminaterna som 13 oerhört rika sionistfamiljer (till sionismen ska jag återkomma). Deras namn är Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, De Medici, Hannover, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair och Windsor. 
.
De stöds enligt samma källa av ytterligare 300 familjer, ofta med välkända namn såsom Agnelli, Bush, Ford, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Roosevelt och Schiff. Många makthungriga människor blandas med dem: Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Bill och Hillary Clinton, Warren Buffet, etc. Tillsammans kontrollerar de praktiskt taget all makt och alla pengar i världen, heter det i den text Skeppsgossen citerar.

Vi får också veta att dessa människor driver oräkneliga organisationer, såsom Vatikanen, FN, Världsbanken, CIA, NSA, NASA, Bilderberg, Thule, Skull and Bones (ett ordenssällskap vid Yale-universitetet) och många andra. ”Illuminaterna har arbetat på en hemlig agenda under hundratals år, vilken är avsedd att sakta men säkert ta dem fram mot en Ny Världsordning. Detta betyder att världen kommer att ha endast en regering som tar hand om allting, och i vilken medborgarna knappast har några rättigheter. Antalet medborgare tillåts inte längre att bli över 7 miljarder, såsom det är nu, utan 500 miljoner som mest. Resten måste utrotas.”

Läser man vidare i denna avslöjande artikel på nätet är det inte utan att man funderar över hur galna konspirationsteoretikerna egentligen är. Skeppsgossen kommer osökt att tänka på Dr Mabuse i Fritz Langs fantastiska skräckfilmer som kanske varit en inspirationskälla.

Längre fram i texten får vi veta att Illuminaternas ursprung inte är mänskligt utan utomjordiskt. De är i själva verket reptiler som för mer än 4000 år sedan landade på jorden – utan att det märktes – och strax antog mänwskliga skepnader...

Reptiler från rymden som ser ut som människor, var det inte det tv-serierna ”V” handlade om?

Men vänta – det kommer mera. ”De 300 familjer som omger de 13 kärnfamiljerna har nästan alltid blodlinjer som är relaterade till de viktiga Ariska blodlinjerna, eftersom formskiftning är svårare att utföra med blodet av 'mishmash', dvs uppblandning av olika blod. De visar bara sin verkliga form på platser där det inte finns en chans att bli upptäckta, såsom i familjernas slott, speciella avdelningar i underjordiska städer eller under hemliga, sataniska blodritualer och sexpartyn.”

Är det månne gamle markis de Sade och hans Sodoms 120 dagar som inspirerat? Här kommer i alla fall den riktigt smaskiga slutklämmen:

”Reptilerna är de mest negativa varelserna i Universum. Om man dömer efter mänskliga normer så är de ofattbart onda och omoraliska. Om man studerar Illuminaternas gärningar genom åren får man en känsla av att vad som än ligger bakom det faktiskt inte kan vara mänskligt. Från att skapa världskrig och "terrorist"- attacker, såsom 9/11, göra befolkningen sjuk genom chemtrails, giftig medicinering, kosmetika och skadlig mat, såsom den som säljs hos McDonalds och KFC, organisering av ockulta möten med sataniska blodritualer, människojakter, till mördandet av välmenande politiker, uppfinnare och även popartister. Denna grupp kan hållas ansvarig för nästan alla dåliga saker som har inträffat i världshistorien.”

Vi får också veta att logotyperna för exempelvis McDonalds, Kentucky Fried Chicken, Kelloggs och Starbucks är fyllda med symbolik, ”för Illuminaterna älskar hemliga symboler, geometriska värden och handtecken”.

Nå, vad har då de upplysta reptilerna egentligen lyckats med? De har i varje fall inte kunnat minska befolkningsökningen – fast det handlar enligt texterna på nätet mest om en försening i utrotningsprogrammet. Under tiden har reptilerna roligt. De ägnar sig åt att bygga underjordiska städer och baser på månen och Mars, de sysslar med människorjakt och bisarra experiment ”såsom kloning av människor”.

Finns det Illuminater i Sverige? Naturligtvis gör det det. Vi har ju politiker som bjuds in till Bilderbergkonferensen (de tillhör den europeiska grenen) och på gästlistan finns de kungliga familjerna i Holland, England och Spanien. Carl Bildt, Stefan Löfvén och Annie Lööf är om vi får tro på alla dessa avslöjanden med andra ord inget annat än reptiler som antagit mänsklig skepnad...

”För att arbeta i riktning mot en världsregering har Illuminaterna grundat olika globalt verksamma organ. Exempel är FN, NATO, Världsbanken, IMF, WHO, Unicef och många andra. Dessa organ presenteras som att de önskar det bästa för medborgarna, men sanningen är precis det motsatta.

Om man gör lite forskning om grundarna av alla dessa institutioner så kommer ett namn upp väldigt ofta: Rockefeller. Även om Rockefeller inte är den rikaste Illuminati-familjen (det är Rothschild-familjen med en ungefärlig förmögenhet på 500 triljoner dollar), så är de den mest aktiva och aggressiva familjen när det gäller deras önskan om att expandera. Deras elakhet i handlingar och brist på respekt för sina medmänniskor är upprörande, även om de presenterar sig själva som filantroper gentemot omvärlden. Deras favoritmetod när det gäller att förstöra människoliv är genom att skapa väpnade konflikter och krig. De gör detta i allmänhet genom att finansiera och beväpna båda grupperna i en konflikt och genom att sprida desinformation för att ställa upp dem mot varandra.

Eftersom krig inte kan skapas överallt så syftar de också mot att försvaga vår hälsa, särskilt genom cancer. Detta går ganska bra. I det förflutna fick endast 1 av 1 000 personer cancer under sitt liv, numer är det nästan 1 av 2. Speciellt deras AIDS-kampanj var en avgörande ’framgång’. De skapade detta virus, och även andra såsom SARS, fågelinfluensa och den mexikanska influensan, i sina hemliga laboratorier. De spred detta genom vaccinationer från sina läkemedelsföretag, och sedan såg de förnöjt på hur det vållade förödelse över hela världen. Ibland utplånades hela generationer, såsom skett i Afrika. Samtidigt såg de till att naturliga mediciner mot cancer, såsom beståndsdelen THC i marijuana, har blivit förbjudna över hela världen.

Överallt! Deras tentakler sträcker sig till alla aspekter i vårt dagliga liv. De kontrollerar banksystemet, media, nyhetsbyråer , läkemedelsindustrin, oljeindustrin, regeringar, aktiemarknaden, det mesta inom rättsväsendet, säkerhetstjänster, arméer och vapenindustrin. De påverkar vetenskap, skolböcker, universitet, journalism och Hollywood. Uppfinnare som uppfinner något inom t.ex. fri energi eller något annat som kan vara ett hot mot etablissemanget köps ut, de hotas eller blir mördade. De är ägarna av de största gruvorna, kasinon och genom CIA kontrollerar de hela drogscenen, sexslaveriet etc, etc.”

Skeppsgossen har läst åtskilliga science fiction-böcker men sällan något som befinner sig så långt från verkligheten som denna konspirationsteoretiska rappakalja. Michael Barkun – som jag citerade i förra essän – har väl rätt när han säger att de här galningarna (min benämning) tycks bringa reda i en förvirrad värld för dem som anammar deras budskap. Dock undrar jag om deras metod att bringa reda inte gör tillvaron än mer förvirrad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar