torsdag 18 maj 2017

Sharia - ett hot mot hela vår kultur

Varför är västerlänningar så blinda för hotet från islam?

Skeppsgossen är som kanske en och annan läsare förstått ateist och i grunden rätt ointresserad av alla religiösa tokerier. Men när dessa tokerier klampar in i människors vardagstillvaro och försöker övertyga oss om att vägen till en eller annan gud är den enda rätta, då anser jag mig att ha rätt att reagera och kommentera.


Idag är det inte kristendomen som utgör det stora religiösa hotet utan islam. Det är en klurig kombination av religion och ideologi som gömmer sig bakom religionens täckmantel när dess doktriner ifrågasätts. En av dessa är sharia, som är helt obegriplig för andra än ättlingarna till de nomadstammar som befolkar Mellersta östern. Så länge sharia var en angelägenhet endast för ökenstammarna var den ointressant för Västerlandets upplysta människor, men i och med att vi har invaderats av ökenfolk som uppfostrats att följa såväl Mohammed som sharia har det blivit en fråga som vi alla måste ta ställning till – eller avstånd från.

Islam skiljer ju inte religion från stat. Under islam måste alla människor, alla muslimer och alla styrande följa sharialagen i vardagslivet lika väl som inom politiken. Allah är världens ende sanne gud och han har sagt att även icke-muslimer är födda muslimer men att de har - medvetet eller av okunskap - korrumperat guds ord och därför blivit orena kafir till den dag de omvänder sig.

Sharialagen är teokratisk, skapad av Allah och Mohammed, perfekt, universell och oföränderlig. Den som tvivlar är en syndare som måste dödas. 

Detta är alltså raka motsatsen till det vi kallar demokrati. I en sådan är kyrka och stat åtskilda och religiösa bestämmelser har inget företräde. Av det skälet är sharialagen helt inkompatibel med med västerländska mänskliga rättigheter och juridiska system. Det har till och fastslagits av Europadomstolen för mänskliga rättigheter i ett mål från 2003 (Refah Partisi vs Turkiet).

För de flesta muslimer står sharialagen över all annan lag. Därför kan en troende muslim aldrig acceptera att ett "värdlands" sekulära lagar står över sharia. Inte heller tillåter sharia likhet inför lagen. Muslimer är överlägsna, icke-muslimer underlägsna. Muslimer får inte heller bli vänner med eller låta sig assimileras med icke-muslimer i annat syfte än att omvända dem.


Tyvärr tror välmenande och godsinta västerlänningar inte riktigt på alla de diktat som ingår i sharia (om de nu överhuvudtaget vet om dem). Av ideologiska skäl vill de inte heller tro på dem eftersom det går emot deras mångkulturella fantasier och drömmar. Vi har redan börjat se resultatet av denna blindhet för det största hotet mot vår kultur.  

1 kommentar:

  1. Hänvisningen till tro är falsk och felaktig. De egna annalerna
    beskriver hur grundaren Mohammed börjat som stråtrövare, engagerat fler medbrottslingar och avancerat till krigsherre. I varje erövrat samhälle lockade han proselyter till sina styrkor med rikedomar i form av fri plundring vid nästa erövring. I Koranen nämns aldrig "arbete i trädgården" eller "förvalta sitt pund" som källa till rikedom, endast krigsbyte. Och detta nämns flera gånger.

    Boken skrevs först ett och två sekel efter Mohammeds död. Den som då behärskade skrivkonsten var vanligen betald av en diktatorisk despot, krigsherre. Sådana fann det ekonomiskt fördelaktigt att belöna soldaterna med andel i erövringar och med ett paradis i livet efter detta.

    Vid kopieringen av texterna för hand uppstod lätt fel. Således gör
    placeringen av två små accenter att de stupades belöning, som ofta
    anförs med "72 oskulder", kanske skall vara "klasar av söta druvor".

    Om du sedan faktiskt tror på en enda makt över allt i universum, är det rätt osannolikt att den skulle:

    1. Betrakta halva mänskligheten som mindre värd. Särskilt då det är den halva, som står för artens fortsatta existens.

    2. Hindra människorna från att använda det intellekt makten givit dem, för att istället slaviskt underkasta sig vad några få deklarerar vara högre diktat. Kanalen till den högre makten kan aldrig bevisas och kan således vara inbillad eller en bluff.

    3. Uppmana delar av mänskligheten att utrota resten av mänskligheten, den del som vill använda sitt eget intellekt.

    4. Kräva att somliga inte skall bli vänner med andra.

    Det handlar alltså inte om en hederlig TRO, utan om en krigarkult skapad av härsklystna despoter. Tron är en falsk flagg.


    Skrivet av “Fyrmästaren”

    SvaraRadera