torsdag 4 maj 2017

Hycklarnas lördagsnöje

En av hycklarna tillsammans med några indianer som fått bra betalt för att
 uppträda i traditionell kostymering av "filantropen" George Soros. 

Enligt vad Skeppsgossen tycker sig ha märkt från sin utsiktspost på Narrskeppet har klimatnarrarna blivit allt desperatare efter Donald Trumps flytt in i Vita Huset. Det må vara att han ännu inte slängt Paris-överenskommelsen i papperskorgen där den hör hemma, men “välinformerade” källor viskar att det kommer att ske förr eller senare. I väntan på detta marscherar och gastar narrarna som de värsta huliganer i demonstrationer bekostade av Hin Onde själv som vi numera vet heter George Soros.

I USA ägnades den gångna lördagen åt miljöhuliganism i form av ”Folkets klimatmarsch”. Denna manifestation bekostas till stor del av just George Soros genom hans ”Open Society Foundations”. En konservativ tankesmedja har räknat ut att 18 av de 55 organisationer som stod bakom marschen fått över 36 miljoner dollar av Hin Onde mellan år 2000 och 2014.

Idag är det heller inte klimatförändringarna som får Soros lakejer att demonstrera, utan ledorden är i stället kapitalism, socialism, globalism och en massa andra ismer. Det räcker med att läsa på plakaten och banderollerna för att man ska inse det.

Själva lever de officiella frontfigurerna lyxliv och missunnar sig ingenting när de flyger runt till olika semesterorter för att hålla ”konferenser”. Tydligen är det bara vi vanliga människor som ska dra åt svångremmarna medan de gröna melonerna får svälla fritt.
 
Värsta hycklaren är förstås Al Gore. Hans livsstil är exakt den som han fördömer när han predikar om jordens undergång. Han har en villa på 20 rum som säkert drar en massa energi, han tjänade 100 miljoner dollar på kabel-tv-stationen som han sålde till oljemiljardärerna och han flyger i chartrade privatjet till sina föreläsningar om farorna med den förfärliga fossila energin. Hela hans liv är en enda stor lögn, skriver en amerikansk bloggare.

Al Gores bästa vän tycks vara Leonardo DiCaprio som hoppade av skolan en gång och blev otroligt rik på en massa skitfilmer. Han dyker numera upp på alla demonstrationer för att visa att här kommer en kille som vet hur man räddar världen genom att förbjuda koldioxid. Samtidigt lever han ett lyxliv som det är få förunnat att ha råd med och seglar omkring i ett eget narrskepp som släpper ut tonvis med koldioxid. 

Det är i sanning rätt märkliga förebilder melonskallarna har.
  
P.S. I likhet med vad som hände efter demonstrationerna mot oljeledningen i North Dakota skitade lördagens demonstranter ner gatorna och parkerna i Washington med massor av förpackningar och annat avfall. Bilderna visar hur det såg ut efter de sanna miljövännerna. D.S.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar