söndag 8 juli 2018

Aldrig har så många blivit lurade av så få...



Aktiviteten på Narrskeppets undre däck tycks aldrig upphöra och klimatnarrarna som stojar därnere hittar på ständigt nya faror och hot mot mänskligheten. Om det inte vore så att människor fortsatte att lyssna till och tro på dem kunde de gärna få hållas, men gång på gång läser Skeppsgossen de mest idiotiska inlägg i ämnet, ofta skrivna av personer med hög akademisk utbildning som borde ha förmågan att sålla agnarna från vetet.
Bara en sådan sak som att alla kommande katastrofer orsakas av en för allt liv på jorden nödvändig gas som heter koldioxid och förekommer i en koncentration i atmosfären på 0,04 procent – just det, 0,04 procent!
Den skarpsinnige bloggaren dr Klaus L.E. Kaiser i Kanada kallar dessa narrar “klimatologer” (förmodligen med en blinkning åt scientologerna). De kräver handling och uppoffringar – och den som är av en annan åsikt än den de hyllar utmålas som en fiende till hela mänskligheten och bör låsas in eller till och med dömas till döden. 
Dr Kaiser har gjort upp en förteckning över klimatologernas credon som är värd att studera (översatt och något redigerad av Skeppsgossen):
  • Fossila bränslen är den värsta boven i hela världen och måste kontrolleras bättre, förbjudas helt och allra helst lämnas kvar i jorden.
  • Den som har fräckheten att köra en bensin- eller dieselbil  bör kastas i fängelse för detta angrepp på naturen.
  • Koldioxiden håller på att koka hela vår värld.
  • Koldioxiden är också en farlig förorening som kommer att ta kål på allt liv på jorden.
  • Havsnivåerna kommer att öka i rasande fart  och invånarna i små öriken som Maldiverna, Tuvalu och Kiribat kommer att dränkas om de inte hinner fly i tid.
  • Orkaner och stormar blir allt vanligare och häftigare.
  • Isen i Arktis smälter varje sommar och har alltid gjort det – och av någon anledning lägger den sig igen varje vinter. Inom en nära framtid kommer vi därför att kunna brädpaddla längs Nordvästpassagen.  
  • Isbjörnarna (konstigt att det alls finns några kvar) drunknar eller svälter ihjäl till följd av koldioxiden som smälter deras is.
  • Isen i Antarktis smälter också som aldrig tillförne, och pingvinerna svälter eller dör på grund av stigande temperatur.
  • Människan måste sluta använda fossila bränslen och återgå till medeltida teknik som väderkvarnar och hästvagnar för att rädda planeten.
  • Korallreven bleks och dör på grund av klimatförändringarna, medan  den verkliga nedsmutsningen av haven till följd av orenade avlopp aldrig nämns som en tänkbar orsak.
  • Värmer du ditt hus på vintern med ved, kol eller gas lämnar du gigantiska klimatavtryck som leder till att jorden kommer att stekas i generationer framåt.

Listan kan göras hur lång som helst. Alla påståenden  är hämtade från olika artiklar och “studier” som klimatologerna förorenat internet med utan påföljder. För, som dr Kaiser framhåller, alla dessa påståenden är grundade på idel ”fake news”, missförstånd av orsak och verkan, brist på vetenskaplig rakrygghet, idéer anpassade till den politiska korrektheten etc.

”Det måste vara ytterst nedslående för alla dessa klimatologer att inga av deras förutsägelser har slagit in”, skriver dr Kaiser. ”Tvärtom tycks det som om allmänheten tröttnat på att höra deras varningar om det och detta och rycker på axlarna åt dem.” 

Klimatologerna föregår ju inte heller med gott exempel när de flyger till sina världsräddande konferenser från den ena turistorten till den andra på skattebetalarnas bekostnad. Och annonserna för de exklusiva hotellen på Maldiverna (som kostar ca 1000 USD per dygn) nämner ingenting om att öriket håller på att uppslukas av havet. Tack vare “fake news” lockar man numera till sig över en miljon besökare om året enligt officiella siffror.

Inga av örikena håller heller på att “avfolkas” inför den kommande katastrofen – tvärtom. Maldivernas befolkning har ökat från 269 000 år 2002 till 428 000 år 2016, och även Tuvalu, Kiribati m.fl. noterar en befolkningsökning i storleksordningen 10 procent om året.

Tyvärr nonchalerar klimatisterna alla studier och artiklar som är baserade på äkta och opartisk forskning eftersom de inte vill ta dem till sig. Det är helt enkelt inte möjligt att föra en saklig diskussion med religiösa fanatiker. Regeringar och politiker vill inte heller lyssna till sakliga argument, eftersom de satsat en del av sin framtid i lögnerna och fått bra betalt för att sprida dem. För att travestera några bevingade ord: ”Aldrig har så många blivit lurade av så få för så litet”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar