lördag 5 maj 2018

Här är temperaturkurvan som avslöjar klimatbluffen en gång för alla



Nu har vi fått en sammanställning av temperaturdata från 450 mätstationer överallt på jorden. Den omfattar perioden 1900 till 2010 och den stämmer väl överens med värden som kunnat utläsas ur årsringar, borrkärnor, fossil etc. Som framgår av kurvan var uppvärmningen mellan 1900 och början av 1940-talet påtaglig. Därefter följde en svalare trend mellan 1940- och 1970-talet. Efter 1980-talet började temperaturen stiga igen med toppar som motsvarar dem som man kan utläsa på 1930-talet och i början av 1940-talet. Men notera att ”topparna” på 1980-talet  inte visar högre temperaturer än vi hade på t.ex. 1930-talet.

Kurvan är långt ifrån rakt stigande vilket också motsäger att våra utsläpp av växthusgaser har påverkat temperaturen på jorden. Varje tänkande människa måste därför en gång för alla förpassa IPCC:s och alla ”alarmisters” påståenden till sophögen. Deras ihärdiga propaganda har redan från början varit baserad på idel lögner som kostat världen ofattbara belopp, pengar som kunde ha använts till ge människor i tredje världen en bättre levnadsstandard och renare dricksvatten.

Hur kan det då komma sig att också forskare gått på den stora klimatbluffen? De borde väl veta bättre, kan man tycka. Svaret  på frågan är enkelt – det handlar om pengar. Skeppsgossen citerar ett inlägg på en sida som ägnas klimatet och den ”förnybara” energin:

”Enbart under 2000-talet har världen spenderat runt 3 triljoner dollar på förnybar energi. Om man vill ersätta all världens elproduktion med förnybara energikällor kommer kostnaden troligen att bli minst 10 gånger så hög. När man talar om så stora summor, kan man säkert få människor att säga vad som helst. Ge mig obegränsade medel och jag garanterar att jag kan få vetenskapssamhället att högtidligt förklara att jorden är platt.”




 Un





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar