lördag 19 augusti 2017

Trump får egen skog

Enligt Daily Caller’s Tim Pearce har tre klimatforskare i respektive Storbritannien, USA och Nya Zeeland tagit initiativet till ett program som går ut på att plantera 100 miljarder nya träd – som en kompensation för att Donald Trump lämnade Parisöverenskommelsen!

Som draghjälp använder dessa tre virrpannor Leonardo DiCaprio som ju alltmer framstår som en av Al Gores mest bigotta lärjungar också när det gäller att skita ner världen med sitt utsvävande leverne. Alla troende uppmanas nu att tagga aposteln DiCaprio för att ge tyngd åt projektet som kallas ”Trump Forest”. Hittills lär dock bara 500 personer ha nappat på betet enligt webbsidan.

Den brittiske initiativtagaren Taylor har sagt till BBC att man mött klimaträddare i Bangladesh, Mongoliet och andra länder och kunnat konstatera att alla är lika upprörda över Donald Trumps ovilja att inse sanningen. ”Det var endast en liten del av världen som röstade på honom, men vi drabbas alla av konsekvenserna av hans okunnighet i den livsviktiga klimatfrågan”. Skeppsgossen kan tillägga att Johan Rockström i Sverige honom veterligt inte blivit tillfrågad.

Projektet inleddes redan i mars och målet är att plantera så många träd att de kan stoppa de negativa följderna av beslutet fram tills nästa val då man hoppas att förnuftet och vetenskapen åter ska styra den amerikanska klimatpolitiken (kanske personifierad av Hilary Clinton). Trump sade ju mycket riktigt att överenskommelsen i Paris handlade mindre om klimatet och mer om att andra länder skulle vinna ekonomiska fördelar på USA:s bekostnad.

Initiativtagarna till projektet har fått kritik för att de kallat skogen ”Trump Forest” men försvarar sig med att de vill att han ska älska deras skog. Namnet ligger ju i linje med Trump Tower och Trump Vodka, så det är bara för honom att slå en signal, säger den brittiske talesmannen för skogsnarrarna.

Tre skogsnarrar fångade på en bild.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar